Căutare Live

ANM, vremea. Cod GALBEN de viscol în mai multe județe

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă avertizare de vreme severă. Mai multe județe din țară se află sub atenționare Cod Galben de viscol și ninsori.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă avertizare de vreme severă. Mai multe județe din țară se află sub atenționare Cod Galben de viscol și ninsori.

Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Ninsorile NU se mai opresc! Prognoza meteo până pe 20 ianuarie

ANM, vremea. Cod GALBEN de viscol

Valabil de la : 11-01-2019 ora 12:00 până la : 11-01-2019 ora 15:00

In zona : Județul Vaslui: Vaslui, Huși, Stănilești, Duda-Epureni, Puiești, Pădureni, Codăești, Drânceni, Ivănești, Văleni, Dragomirești, Zăpodeni, Lipovăț, Lunca Banului, Solești, Băcești, Dumești, Iana, Muntenii de Jos, Voinești, Rebricea, Muntenii de Sus, Laza, Hoceni, Todirești, Pungești, Albești, Tăcuta, Costești, Ștefan cel Mare, Poienești, Bogdănești, Bunești-Averești, Oșești, Dimitrie Cantemir, Oltenești, Pușcași, Miclești, Gherghești, Negrești, Delești, Tătărăni, Deleni, Dănești, Gârceni, Boțești, Cozmești, Tanacu, Vulturești, Ferești, Arsura, Rafaila, Crețești, Bogdana, Bălteni, Alexandru Vlahuță, Ibănești, Bogdănița;
Județul Bacău: zona joasă;
Județul Bacău: Răchitoasa, Plopana, Lipova;
Județul Neamţ: zona joasă;
Județul Iaşi;

Se vor semnala : viscol
Observatii : Va mai continua să ningă moderat cantitativ.

Ninsorile NU se mai opresc! Prognoza meteo până pe 20 ianuarie... Avertisment METEO de ULTIMĂ ORĂ! Un nou val de aer polar peste România. Când începe coșmarul!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri