Antena Căutare

Vremea 11 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și ger în România

Vremea din 11 ianuarie se anunță geroasă la munte, iar ninsorile își vor face apariția în toată România. Cum va fi vremea vineri la București și la munte și ce anunță prognoza meteo.

Vremea 11 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și ger în România
vremea 11 ianuarie | hepta.ro

Vremea din 11 ianuarie se anunță geroasă la munte, iar ninsorile își vor face apariția în toată România. Cum va fi vremea vineri la București și la munte și ce anunță prognoza meteo.

Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Vremea 11 ianuarie la București

Prognoza meteo anunță ninsoare în Capitală, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Temperaturile vor scădea mai mult decât în ziua precedentă, pe timpul nopții. Meteorologii anunță valori termice maxime și minime ce se vor încadra între 0°C și -6°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV pe timpul zilei și se va intensifica pe parcursul nopții, atingând 14 km/h dinspre SV. Cantitatea de precipitații va atinge 1 L/m². Vezi aici cum va fi vremea în București în weekendul 12-13 ianuarie 2019.

Prognoza meteo 11 ianuarie la munte

La munte va fi ger. Temperaturile vor scădea semnificativ. Meteorologii prognozează -3°C la amiază și -11°C pe timpul nopții. Ninsorile vor fi abundente, iar vântul va sufla în rafale de 24 km/h pe timpul nopții. Vremea deosebit de rece se va menține și în weekend, la munte, dar ninsorile se opresc. Vezi aici ce anunță prognoza meteo la munte pentru weekendul 12-13 ianuarie 2018.

sursa foto: Lucian Muntean/ Hepta.ro

Vremea o ia razna în această noapte! ANM a emis avertizare de fenomene meteo extreme. Care sunt zonele vizate... ANM, avertizare meteo. Cod GALBEN de vreme severă, Ce se întâmplă cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x