Antena Căutare

ANM, vremea octombrie - noiembrie 2019. Află când vine gerul peste România

ANM anunță un val de aer rece peste România. Temperaturile scad considerabil ajungând sub normalul acestei perioade. Vremea 28 octombrie - 25 noiembrie 2019.

ANM, vremea octombrie - noiembrie 2019. Află când vine gerul peste România
Vreme rece. Val de ger peste România

În intervalul 28 octombrie - 25 noiembrie vremea va prezenta abateri termice de până la 15 grade Celsius. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade.

Vremea în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Vremea în săptămâna 4 - 11 noiembrie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 - 18 noiembrie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18 - 25 noiembrie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.

Citește și: Prognoza meteo iarna 2019 - 2020. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Calendar ortodox 28 octombrie. Zi de mare sărbătoare pentru români. Cruce neagră... Prognoza meteo pe 14 zile: ANM: temperaturi scăzute în România, ninsori la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x