Antena Căutare

Anunț ÎNFIORĂTOR al specialiștilor făcut CHIAR ACUM: Cod ROȘU în România. Se întâmplă în URMĂTOARELE ORE!

Hidrologii au emis o avertizare cod roşu de inundaţii pentru Braşov şi Covasna, pe râurile din bazin hidrografic Târlung, valabilă până sămbătă seară. Din cauza ruperii digului de protecţie de pe pârâul Dobârlău, aproximativ 100 de persoane din localitatea Lunca Mărcuşului, judeţul Covasna, vor fi evacuate.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), vor fi scurgeri pe versanţi, torenţi, pârâie, viituri rapide pe râurile mici cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericole pe râurile din bazinul hidrografic Târlung – bazin mijlociu şi inferior, în Braşov şi Covasna.

Hidrologii precizează că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în bazinul inferior al râului Târlung, în zona de confluenţa cu râul Negru, în zona localitӑţii Bӑcel.

România e AMENINȚATĂ! Ne confruntăm CU CEL MAI MARE PERICOL din ultimii ani!... BREAKING NEWS. Avertizare DE ULTIMĂ ORĂ. Cod ROȘU pentru mai multe zone din România, Când începe și cât durează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x