Antena Căutare

Anunțul a fost făcut! Meteorologii anunță o toamnă ATIPICĂ în țara noastră! Ce se întâmplă

Anunț important făcut de meteorologi! Ne așteaptă o toamnă atipică, cu schimbări pe care corpul le va resimți din plin! Ce anunță specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Este ultima zi de vară, dar vremea caldă se prelungeşte. Începem o toamnă atipică, în care vom avea temperaturi extrem de ridicate, chiar caniculare. Pe litoral, sezonul estival pare că abia începe.

Sunt peste 170 de mii de turişti şi doar câteva locuri de cazare încă disponibile. Iar weekendul vine cu preţuri mai mici chiar şi cu 70 %. "Litoralul pentru toţi" va umple plajele mai ceva ca-n mijlocul lui iulie.

Vremea 1 septembrie. Prognoza meteo cu vreme toridă. Când revin ploile

Sunt ultimele ore din luna august, dar plajele par mai mai populate ca oricând. Pentru mulţi, sfârşitul calendaristic al verii este începutul vacanţei. Iar vremea toridă prelungeşte distracţia estivală. Peste 170 de mii de turişti vor ocupa litoralul în acest weekend.

Sunt peste 30 de grade în aer şi cu câteva mai puţin în apă. Iar septembrie ne aduce o toamnă atipică, cu temperaturi extrem de ridicate. Meteologii spun că, cel puţin pe litoral, vara se prelungeşte.

A fost un sezon extrem de profitabil pe litoral. Iar încasările continuă, chiar dacă preţurile scad din acest weekend. Începe "Litoralul pentru toţi", cu tarife mai mici chiar şi cu 70 la sută.

Anul acesta, numărul turiştilor care au venit pe litoral a crescut cu 8% faţă de anul trecut, spun specialiştii din turism. Iar încasările, cu 20 la sută. Cifrele ar putea creşte şi mai mult în toamnă. Meterologii spun că vor fi în continuare temperaturi de până la 30 de grade Celsius. Abia în a două jumătate din septembrie, valorile termice se vor apropia de cele normale.

AVERTIZARE de vreme severă! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare... Frig și ploi! Prognoza meteo pentru săptămâna 1-7 octombrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x