Antena Căutare

Vremea 1 septembrie. Prognoza meteo cu vreme toridă. Când revin ploile

Vremea din 1 septembrie anunță căldură și temperaturi ce depășesc limita perioadei la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță când vor reveni ploile abundente în România.

Vremea 1 septembrie. Prognoza meteo cu vreme toridă. Când revin ploile
| vremea 1 septembrie 2018

Vremea din 1 septembrie anunță căldură și temperaturi ce depășesc limita perioadei la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță când vor reveni ploile abundente în România.

În weekend, potrivit vremea.ro, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în jumătatea estică a țării, în timp ce în cea vestică vor există condiții în mod local pentru producerea unor averse de ploaie însoțite de descărcări electrice (în general slabe cantitativ). Temperaturile maxime la nivel național vor fi similare cu cele înregistrate în zilele precedente, cu mențiunea că duminică în vestul, centrul și nordul teritoriului este așteptată o răcire cu până la 4-6 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra, aproape că de obicei, în depresiunile din estul Transilvaniei și în sudul litoralului, în timp cele valorile termice maxime cele mai ridicate se vor înregistra în Luncă Dunării.

Vremea Bucuresti 1 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță deosebit de caldă, caniculară chiar, și disconfort termic crescut. Cerul se va menține parțial înnorat, însă asta nu trebuie să-i sperie locuitorii Capitalei deoarece nu sunt șanse de ploaie. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 34°C și 20°C, cu două grade mai mult față de ziua precedentă. Vântul va sufla slab, pe direcția NE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Ploile abundente revin marți, 4 septembrie, în București, iar de miercuri, 5 septembrie, temperaturile vor scădea simțitor.

Vremea la munte 1 septembrie 2018

Vremea la munte pe 1 septembrie se anunță mai călduroasă decât ultima zi din august 2018. Temperaturile mai cresc cu două grade, și nici vorbă de ploi. Vântul va fi variabil, iar cantitățile de precipitații sunt 0. Maximele și minimele termice ale zilei de sâmbătă se vor încadra între 29°C la amiază și 15°C la miezul nopții. Ploile revin la munte tot de marți, 4 septembrie, iar temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius în prima săptămână de toamnă.

Află cum va fi vremea în intervalul 3 septembrie- 1 octombrie 2018.

Caniculă şi vijelii. Prognoza meteo pentru săptămâna următoare: Vremea va fi la extreme!... Va fi prăpăd în următoarele ore! A fost emis COD GALBEN de ploi şi furtuni. Vezi zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x