Antena Căutare

Alertă! Condiții meteo periculoase, în noaptea de joi spre vineri! Zonele afectate

O atenționare de Cod galben de ceață a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru noaptea de joi spre vineri, în localități din mai multe județe.

O atenționare de Cod galben de ceață a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru noaptea de joi spre vineri, în localități din mai multe județe.

Atenționarea de Cod galben este valabilă până la ora 5.00, în județul Caraș-Severin: Reșița, Bocșa, Moldova Nouă, Oravița, Carașova, Lupac, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Dognecea, Doclin, Târnova, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici, Ezeriș, Brebu, Ciudanovița, Goruia, Ocna de Fier.

Potrivit ANM, aici se va semnala ceață ce determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Sunt vizate de atenționarea de Cod galben de ceață și următoarele localități, din județul Mehedinți: Drobeta-Turnu Severin, Orșova, Strehaia, Șimian, Corcova, Breznița-Ocol, Tâmna, Devesel, Izvoru Bârzii, Butoiești, Malovăț, Prunișor, Hinova, Căzănești, Livezile, Dumbrava, Voloiac, Husnicioara, Breznița-Motru, Poroina Mare, Greci, Stângăceaua, Ilovița.

De asemenea, tot până la ora 5.00, este Cod galben în județele Ialomița, Brăila, Buzău și Călărași.

Alertă! Condiții meteo periculoase, joi seară, în mai multe județe! Zonele afectate, în următoarele ore... Prognoza meteo 1 februarie. ANM, avertizări meteo de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x