Antena Căutare

Atenționare de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Este cod GALBEN de PLOI, VIJELIE și GRINDINĂ în mai multe localități

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting de Cod galben de ploi ce este valabilă în următoarele ore în mai multe localități din țară.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting de Cod galben de ploi ce este valabilă în următoarele ore în mai multe localități din țară.

Codul galben este valabil în zona: județul Botoşani: Prăjeni; județul Iaşi: Târgu Frumos, Belcești, Deleni, Podu Iloaiei, Cotnari, Lețcani, Erbiceni, Bălțați, Dumești, Ion Neculce, Sinești, Focuri, Popești, Lungani, Brăești, Gropnița, Plugari, Coarnele Caprei, Balș, Românești, Fântânele, Costești, Cucuteni.

Avertizarea este valabilă în intervalul orar 17.30 – 18.30.

În zona menționată se vor semnala averse ce vor atinge și depăși 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni

E de rău! Codul GALBEN de VÂNT PUTERNIC a fost extins! Județele afectate în următoarele ore... Previziune SUMBRĂ de la ONU! Nu avem scăpare! Fenomenul meteorologic EXTREM care ne va schimba viețile curând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x