Antena Căutare

Aveai planuri pentru perioada următoare? Cum va fi vremea și ce anunță prognoza meteo

Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru perioada următoare și astfel am aflat la ce ar trebui să ne așteptăm până la mijlocul lunii octombrie. Cum va fi vremea?

Meteorologii au emis o prognoză meteo pentru perioada următoare și astfel am aflat la ce ar trebui să ne așteptăm până la mijlocul lunii octombrie. Cum va fi vremea?

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

METEO. CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA 17 – 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari în regiunile vestice și nordice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

METEO. CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a țării.

Aveai planuri pentru perioada următoare? Cum va fi vremea și ce anunță prognoza meteo

METEO. CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA 1 – 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

METEO. CUM VA FI VREMEA ÎN PERIOADA 8 – 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii, posibil izolat mai ridicate în nordvestul și centrul țării. Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, deficitare în est, nord-vest și local centrul țării, iar în rest vor putea fi excedentare.

Sursa: meteoromania.ro

Meteo 19 setembrie. Cum va fi vremea miercuri în România... Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunţă UN ȘOC TERMIC pentru toată România. În câteva zile începe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x