Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Avertizare meteo frig și ploi. Zonele în care lovește urgia până vineri

Avertizare meteo. Meteorologii ANM au emis o informare meteorologică, valabilă între 3 și 5 octombrie 2010. Fenomenele vizate sunt: ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată

alerta meteo frig si ploi

Avertizare meteo. Meteorologii ANM au emis o informare meteorologică, valabilă între 3 și 5 octombrie 2010. Fenomenele vizate sunt: ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o informare meteorologică de vreme rea. Astfel, în intrevalul mai sus menționat, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, izolat 40 l/mp. Vor fi și perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie în special în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice; se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat, posibil, vijelii și grindină.

Vântul va avea local și temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40...50 km/h.

Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de joi (3 octombrie) în vest și nord-vest, iar vineri (4 octombrie) și în restul teritoriului.

Vremea 3 octombrie 2019 în România

Meteo 3 octombrie 2019. Vântul va sufla cu putere în Oltenia, vestul Munteniei, centrul Transilvaniei și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 13 și 18 grade în Banat și Crilana, 22-27 grade ăn Oltenia și 25-30 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București. Cerul va fi variabil spre senin pe tot parcusul zilei. Seara apar nori dar nu sunt posibile precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 24-29 grade pe timpul zilei. Tempetaturile nocturne vor coborî până la 16 grade.

Citește și:

Când vine iarna 2019 în România. Meteorologii au făcut anunțul! Prognoza meteo iarna 2019

Recomandari