Antena Căutare

Vremea 3 octombrie 2019. Se răcește, vin ploile și ninsorile

Vremea se schimbă brusc. Joi scad temperaturile simțitor și sunt așteptate ploi pe arii extinse. Află cum va fi vremea în București. Meteo 3 octombrie 2019.

Vremea se schimbă brusc. Joi scad temperaturile simțitor și sunt așteptate ploi pe arii extinse. Află cum va fi vremea în București. Meteo 3 octombrie 2019.

Valorile termice scad brusc în vest, centru și nordul teritoriului. Veștile bune sunt pentru sudul și estul țării, aici valorile termice rămân ridicate, peste media acestei perioade. Sunt așteptate ploi pe arii extinse în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, apoi se vor extinde în toată România. Cantitățile de precipitații vor fi moderate, local se vor acumula 20-30 de mm. La munte, la altitudini mari, de peste 1800 de metri sunt așteptate ninsori și lapoviță.

Meteo 3 octombrie 2019. Vântul va sufla cu putere în Oltenia, vestul Munteniei, centrul Transilvaniei și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 13 și 18 grade în Banat și Crilana, 22-27 grade ăn Oltenia și 25-30 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București. Cerul va fi variabil spre senin pe tot parcusul zilei. Seara apar nori dar nu sunt posibile precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 24-29 grade pe timpul zilei. Tempetaturile nocturne vor coborî până la 16 grade.

Citește și: Vremea în București pe șapte zile. Temperaturile scad brusc! Când vin poile

Vremea în spătămâna 1-7 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Excepție va face sud-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

Citește și: Meteo octombrie 2019: vremea se schimbă brusc în România. Ce ne aduce toamna

Meteo 4, 5 și 6 octombrie. Vremea în weekend se răcește în toată țara... Meteo 7-13 octombrie 2019. Vremea se schimbă radical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x