Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Avertizare meteo pentru București! Viscol și ninsori în weekend! Ce anunță meteorologii

Avertizare meteo pentru București! Meteorologii au emis prognoza meteo specială pentru Municipiul București. Sunt prognozate ninsori, viscol. Ce anunță meteorologii.

ninsori viscol

Avertizare meteo pentru București! Meteorologii ANM au emis prognoza meteo specială pentru Municipiul București. Sunt prognozate ninsori, viscol. Ce anunță meteorologii.

ANM, prognoza meteo București Vineri - Sâmbătă

Cerul va fi noros și temporar va ninge, moderat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, cu grosimi în medie de 8…12 cm, izolat posibil 15 cm. Spre dimineață va crește probabilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de -2...-1 grad.

ANM, prognoza meteo Sâmbătă-Duminică

Vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații, sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45...50 km/h. Temperatura aerului va urca ușor și treptat, de la -1 grad în orele dimineții până în jurul a 2...3 grade în cursul serii și al nopții.

În acest weekend, meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea în mai multe zone din țară. Vezi aici zonele afectate!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro