Antena Căutare

Avertizare de fenomene periculoase imediate! Vremea se schimbă radical în câteva ore: "Strat semnificativ de zăpadă în această noapte"

Vremea se schimbă radical! ANM avertizează, s-a emis cod de fenomene periculoase imediate. Meteorologul de serviciu a dat amănunte de ultim moment!

Vremea se schimbă radical! ANM avertizează, s-a emis cod de fenomene periculoase imediate. Meteorologul de serviciu a dat amănunte de ultim moment!

Veștile nu sunt deloc bune, mai ales pentru șoferi, asta pentru că urmează un weekend în care poleiul ar putea pune probleme în trafic.

"Ne vom lupta în acest weekend cu fenomene specifice iernii, cu ninsori în partea de vest și sud-vest, acolo unde se va depune un strat semnificativ de zăpadă. În noaptea de vineri spre sâmbătă, precipitații sub formă de ninsoare vor apărea la nivelul întregii țări, însă spre dimineață acestea se vor transforma în lapoviță și chiar ploaie. Temperaturile vor rămâne ușor negative pe tot parcursul zilelor următoare, astfel că se vor crea condiții de polei", a explicat meteorologul de serviciu, Alina Șerban, în direct de la sediul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Avertizare meteo pentru București! Viscol și ninsori în weekend! Ce anunță meteorologii... ANM a emis cod portocaliu! Ninsori și lapoviță în toată țara în acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x