Antena Căutare

Avertizări meteo 28 februarie. Cod galben de viscol în România, zona de munte

Avertizări meteo 28 februarie 2019. E cod galben de viscol în zona de munte a României. Ce anunță prognoza meteo de azi, cum va fi vremea la București.

Avertizări meteo 28 februarie. Cod galben de viscol în România, zona de munte
Avertizari meteo Romania 28 februarie 2019

Avertizări meteo 28 februarie 2019. E cod galben de viscol în zona de munte a României. Ce anunță prognoza meteo de azi, cum va fi vremea la București.

ANM a emis cod galben de viscol până la ora 11.00 în zona de munte, județul Prahova, cota peste 1800 m. De asemenea, codul galben de vreme rea își va face simțită prezența și în Județul Dâmbovița, zona de munte de peste cota 1800 m.

Fenomenele meteo care își vor face simiță prezența sunt: intensificări temporare ale vântului cu rafale în general de 90...100 km/h ce determină transport de zăpadă.

Prognoza meteo 28 februarie. Cum va fi vremea azi la București și în țară

Vremea de joi anunță un cer variabil în toate regiunile țării și nu vor mai cădea preciipitații. Vântul va suflă moderat în aproape toate regiunile, cu rafale de până la 40-50 de km/h în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor creșteușor față de ziua de miercuri, acestea urmând să urce la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania și Maramureș (valori ușor mai scăzute, de până la 1-2 grade fiind așteptate doar local în depresiunile din estul Transilvaniei). În Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade Celsius.

La București, vremea de joi va fi însorită. Scăpăm de precipitații, iar temperaturile cresc simțitor. Scăpăm de iarnă, încet dar sigur. Temperaturile maxime și minime la București se vor încadra între 12°C și 1°C. Cu toate că se va încălzi cu câteva grade față de ziua precedentă, prognoza meteo în București anunță vânt puternic, care va sufla cu 47 km/h la rafală, pe timpul zilei și cu de 42 km/h la rafală pe timpul nopții.

Vremea de 1 Martie: Prognoza meteo de Mărțișor 2019 în România... Cod galben de vânt puternic! Rafalele vor atinge 100 de kilometri pe oră. Care sunt zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x