Antena Căutare

Vremea 28 februarie. Prognoza meteo - temperaturi de 12 grade la București

Vremea  din 28 februarie anunță temperaturi ridicate la București, dar și la munte. Vor fi maxime de 12 grade C în Capitală. Prognoza meteo a zilei de joi indică faptul că nu vom avea parte de ploi, precipitații sau ninsori.

Vremea 28 februarie. Prognoza meteo - temperaturi de 12 grade la București
vremea 28 februarie in bucuresti | hepta

Vremea din 28 februarie anunță temperaturi ridicate la București, dar și la munte. Vor fi maxime de 12 grade C în Capitală. Prognoza meteo a zilei de joi indică faptul că nu vom avea parte de ploi, precipitații sau ninsori.

Vremea de joi anunță un cer variabil în toate regiunile țării și nu vor mai cădea preciipitații. Vântul va suflă moderat în aproape toate regiunile, cu rafale de până la 40-50 de km/h în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor crește ușor față de ziua de miercuri, acestea urmând să urce la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania și Maramureș (valori ușor mai scăzute, de până la 1-2 grade fiind așteptate doar local în depresiunile din estul Transilvaniei). În Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade Celsius.

Vremea în București 28 martie

Vremea de joi va fi însorită la București. Scăpăm de precipitații, iar temperaturile cresc simțitor. Scăpăm de iarnă, încet dar sigur. Temperaturile maxime și minime la București se vor încadra între 12°C și 1°C. Cu toate că se va încălzi cu câteva grade față de ziua precedentă, prognoza meteo în București anunță vânt puternic, care va sufla cu 47 km/h la rafală, pe timpul zilei și cu de 42 km/h la rafală pe timpul nopții.

Prognoza meteo de 1 martie la București anunță valori termice maxime de 16°C, așadar vom avea parte de un Mărțișor călduros.

Prognoza meteo la munte 28 februarie

Și la munte, vom avea parte de o vreme însorită, cu maxime și minime termice ce se vor încadra între 8°C și 0°C. Vântul își va face simțită prezența și va bate în rafale de 37 km/h pe timpul zilei și cu 36 km/h pe timpul nopții. Prognoza meteo nu anunță ploi sau precipitații.

Prognoza meteo de 1 martie la munte anunță însă ploi și ninsori de Mărțișor și temperaturi în ușoară scădere.

Este Cod galben de vânt în țară! Rafalele pot atinge 100 de kilometri la oră! Zonele afectate, în următoarele ore... Vremea de 1 Martie: Prognoza meteo de Mărțișor 2019 în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x