Căutare Live

Canicula de azi e doar începutul! Meteorologii anunță dezastrul pentru următoarele zile. Temperaturile o iau razna!

Canicula a făcut primele victime. Doi oameni au murit, în Suceava şi în Cluj. Aveau probleme cardiace şi s-au prăbuşit din cauza aerului sufocant

Canicula a făcut primele victime. Doi oameni au murit, în Suceava şi în Cluj. Aveau probleme cardiace şi s-au prăbuşit din cauza aerului sufocant. Gradul de umiditate e atât de crescut, încât resimţim cu 10-12 grade în plus faţă de ce arată termometrul. Şi urmează primul weekend de cuptor din această vară.

Cel mai cald a fost în Vestul şi in Sudul ţării. Tot aici şi umiditatea a depăşit 50 la sută. Din acest motiv, de exemplu, s-au resimtit 42 de grade celsius. In zilele următoare, umiditatea va creste până la 80 de procente.

Un alt punct extrem de fierbinte este la nivelul solului. Printre maşini sau pe trotuar, la umbră sau la soare, e aproape la fel.

Update: ANM, avertizări meteo. Cod galben și portocaliu de vreme severă... Vremea 15 iunie 2019. Temperaturi caniculare și ploi torențiale...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri