Antena Căutare

Ciclon în România! Vremea se schimbă radical în următoarele ore

Vremea se schimbă radical în următoarele ore și meteorologii au anunțat ce se întâmplă la noapte! La ce ar trebui să ne așteptăm?

Vremea se schimbă radical în următoarele ore și meteorologii au anunțat ce se întâmplă la noapte! La ce ar trebui să ne așteptăm?

Cea mai mare ninsoare a iernii a paralizat şi Capitala, unde şoferii au rămas blocaţi cu orele în trafic. A fost haos şi la metrou, dar şi pe aeroport, după ce zăpada topită a inundat pistele.

După viscol, urmează o noapte de ger, fiindcă un ciclon lovește țara noastră! Apoi temperaturile cresc brusc. Vor fi diferenţe chiar şi de 14 grade în doar câteva zile. O anomalie, spun meteorologii, surprinşi de evoluţia atât de rapidă a vremii.

Drumul spre serviciu şi spre şcoli s-a transformat într-un test al nervilor pentru şoferii din Bucureşti. Din zori, au rămas blocaţi pe şoselele acoperite cu zăpadă, în coloane care s-au întins pe kilometri întregi.

În zona Colentina, la ora 9 dimineaţa, drumul era alb. La fel şi şoseaua Petricani, deşi Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că 95% din străzile principale au fost curăţate "la negru".

Iar asta s-a văzut şi pe trotuarele acoperite de nămeţi. Pietonii au mers direct pe şosea, printre maşini.

Norul încărcat de ninsoare, pe care nimeni nu l-a anticipat şi care a adus 18 centimetri de zăpadă în nordul Capitalei, se va risipi în această noapte. Dar vine gerul. Vor fi minus 13 grade. De mâine însă, temperaturile vor urca brusc. Vor fi 4 grade în Bucureşti, iar poimâine 6 grade.

Speriaţi de ninsoarea de dimineaţă, mulţi bucureşteni s-au înghesuit la metrou. La Victoriei, oamenii au aşteptat minute întregi să urce sau să coboare pe scările rulante, iar garniturile n-au putut pleca din staţie.

Meteo 16 ianuarie. Cum va fi vremea miercuri în România... Vremea în București, 16 ianuarie. Cum va fi vremea miercuri în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x