Antena Căutare

Cod galben, luni dimineață! Condiții meteo periculoase! Localitățile afectate, în următoarele ore

O atenționare de Cod galben de ceață și depuneri de chiciură a fost emisă, luni dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru mai multe localități din țară. 

Cod galben, luni dimineață! Condiții meteo periculoase! Localitățile afectate, în următoarele ore
Ilustrație.

Potrivit ANM, până la ora 10.00, este Cod galben în următoarele localități din județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc și Racu.

Conform meteorologilor, aici se va semnala ceață ce determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, precum și depuneri de chiciură.

Vreme anormal de caldă în mijlocul lunii februarie. Zonele din țară în care temperaturile urcă până la 17 grade Celsius ... România, lovită de un val de aer neobișnuit de cald! Cât de mult vor crește temperaturile și unde va ploua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x