Antena Căutare

Cod galben de ceață valabil pentru 22 de județe! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

ANM a transmis cod galben de ceață, valabil pentru 22 de județe. Trei sferturi din țară sunt afectate de ceață și vizibilitate redusă.

Cod galben de ceață valabil pentru 22 de județe! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore Galerie
cod galben de ceata

ANM a transmis cod galben de ceață, valabil pentru 22 de județe. Trei sferturi din țară sunt afectate de ceață și vizibilitate redusă. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore.

ANM a emis, duminică dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în 22 de judeţe din Transilvania, Muntenia şi Moldova.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Harghita, Mureş şi Sibiu se va semnala ceaţă densă, care va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Ceaţa va persista în următoarele trei ore (până la 11:00) şi în localităţi din judeţele Ilfov, Hunedoara, Arad, Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Iaşi şi Galaţi, iar până la ora 9:00, în judeţele Giurgiu, Teleorman, Ialomiţa, Brăila, Călăraşi şi Tulcea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.

Cum va fi vremea azi

Vremea în următoarele ore se va încălzi, vremea din 11 noiembrie se anunță neobișnuit de frumoasă. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate în București și la munte.

Potrivit vremea.ro, Duminică vremea va continuă să fie frumoasă și deosebit de caldă în aproape toată țara. Din nou pe văi și în depresiuni se va formă ceată în cursul dimineții, care va fi asociată izolat și cu chiciură. Acest fenomen meteorologic se va produce local și în sud-est, unde vor fi condiții inclusiv pentru producerea unor burnițe slabe, în mod izolat. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade în Moldova și 14-19 grade în restul regiunilor țării, cel mai cald urmând să fie în Banat și în Luncă Dunării.

Vremea în București 11 noiembrie 2018

Potrivi vremea ido, Vremea la București este însorită, cu temperaturi maxime de 16°C, iar cele minime de 5°C. Vântul suflă slab și nu stun șanse de precipitații. Prognoza meteo la București anunță temperaturi ridicate și luni, 12 noiembrie, deși cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile scad brusc începând de marți, 13 noiembrie 2018, când maximele vir atinge 9 grade Celsius la amiază.

Prognoza meteo la munte 11 noiembrie 2018

Prognoza meteo la munte aduce cer însorit și maxime termice de 13 grade Celsius. Este un weekend neobișnuit de cald, cu vânt slab și fără precipitații. Noaptea va fi senină, iar temperaturile vor coborî până la 1 grad Celsius. Vremea va fi deosebit de frumoasă și luni, 12 noiembrie, deși temperaturile mai scad cu un grad. De marți însă, frigul se va resimți în special noaptea când temperaturile devin negative.

Ger, lapoviță și ninsori săptămâna asta! Prognoza meteo 12-18 noiembrie... Vremea se răcește drastic în următoarele zile! Iată zonele în care se vor înregistra ploi sau burniță, dar și polei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x