Antena Căutare

Cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Vântul atinge 100 km/h

Meteo. E cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Zonele în care astăzi vântul va atinge 100 km/h, la rafală.

Cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Vântul atinge 100 km/h
Cod galben de vânt puternic viscol la munte

Meteo. E cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Zonele în care astăzi vântul va atinge 100 km/h, la rafală.

Meteorologii ANM au emis o atenţionare cod galben de vânt, valabilă, miercuri, în cincisprezece judeţe. În zonele joase, vântul va sufla cu 55 - 70 de kilometri la oră, în timp ce la munte vântul va depăşi o sută de kilometri la oră, spulberând zăpada.

ANM, atenționare meteorologică de vreme rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben valabilă miercuri, între orele 6.00 şi 20.00. În acest interval, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55-75 km/h.

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, local, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va sufla tare, cu viteze de 80-100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Temporar, vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse, cu viteze de până la 45-55 km/h. În jumătatea de nord a Moldovei, trecător vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare, şi condiţii de polei.

Avertizarea este valabilă pentru judeţele Argeş, Bacău, Botoşani, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Iaşi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui.

Vremea 27 martie în România

Miercuri, meteorologii anunță că vor mai cădea unele ploi slabe local în Muntenia și Oltenia, în timp ce în restul regiunilor cerul va deveni variabil. Vântul va suflă tare în estul țării și slab până la moderat, cel mult moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime sunt în continuă scădere în toată țara și se vor încadra între 5 și 10 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 10-15 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-11 grade în Moldova.

Meteo 27 martie, București

Vremea din Capitala se află, de asemenea, în vizorul meteorologilor, care eu emis o prognoză meteo specială. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35...40 km/h. Dimineața temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13...15 grade.

Avertizare meteo București 27 martie 2019. Vânt puternic și ploi! Cum va fi vremea azi... Vremea în București. Prognoza meteo pe 10 zile: ploi și temperaturi de 0 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x