Căutare Live

Alertă ANM: Cod Galben de vreme rea! Capitala este măturată de furtuni și rafale violente

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de furtună, valabilă în Bucureşti, până la ora 16:30.

Alertă ANM: Cod Galben de vreme rea! Capitala este măturată de furtuni și rafale violentePotrivit meteorologilor, în următoarea oră, în Capitală se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăşi 55 - 60 km/h, vijelie, descărcări electrice şi averse ce vor depăşi 10 litri/mp.Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

ANM: Toamnă caniculară în România. Cum va fi vremea la final de august și în prima săptămână din septembrie... Cum va fi vremea în weekend. Unde sunt anunțate ploi torențiale și unde va fi cel mai cald...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri