Antena Căutare

Cod galben de vreme severă în România. Vântul atinge rafale de 60-65 km/h

Cod galben de vreme severă în România. Vântul atinge rafale de 60-65 km/h la această oră, în unele regiuni. Ce anunță meteorologii pentru vremea de astăzi.

Cod galben de vreme severă în România. Vântul atinge rafale de 60-65 km/h
cod galben de vânt puternic

Cod galben de vreme severă în România. Vântul atinge rafale de 60-65 km/h la această oră, în unele regiuni. Ce anunță meteorologii pentru vremea de astăzi.

Meteorologii ANM au emis cod galben de vânt puternic, valabil pentru orele 9.00 și 10.00, în mai multe județe.

ANM Cod galben de vânt

In zona : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Pojejena, Berzasca, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Dognecea, Dalboșeț, Coronini, Forotic, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici, Ciudanovița, Goruia;

ANM, cod galben de vânt:

În zona : Județul Constanta: zona de litoral;
Județul Tulcea: zona de litoral;
Se vor semnala : intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală de 55... 65 km/h

Aer polar în România

Temperaturile scad dramatic pe fondul unui aer polar-oceanic care vine dinspre nordul Europei către sud-estul acesteia, pe partea posterioară a unui anticiclon situat în zona Poloniei și a Belarusului. Astfel că aerul polar de pe teritoriul României aduce valori termice mai scăzute cu 10 grade Celsius, dar și îngheț pe arii extinse în Transilvania, Moldova, Muntenia și Dobrogea și temperaturi apropiate de pragul gerului în cursul dimineților de miercuri și joi. Precipitațiile vor fi puține și se vor semnala mai ales la munte luni și marți, cantitățile de apa estimate a se acumula urmând să fie neglijabile.

Vremea în București. Meteo 2 aprilie

Cerul în Capitală va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei de marți, în schimb seara aceștia se risipesc. Temperatura maximă înregistrată pe timpul zilei va fi de 12 grade Celsius, iar ce minimă pe timpul nopții de 0 grade Celsius. Vântul va sufla moderat cu 20 km/h dinspre NE și rafale de 44 km/h. Șansele de precipiteții sunt extrem de reduse.

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații.

Vremea 2 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi scăzute... Avertizări meteo de ultimă oră! ANM a prelungit codul galben vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x