Antena Căutare

Alertă! Sunt condiții meteo periculoase în țară! Zonele afectate, în următoarele ore

Două atenționări de Cod galben de vânt puternic au fost emise, marți dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe județe din țară.

Două atenționări de Cod galben de vânt puternic au fost emise, marți dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe județe din țară.

Potrivit ANM, o atenționare de Cod galben de vânt este valabilă până la ora 11.00 în zona de munte de peste cota 1800 de metri din județele Suceava și Neamț.

În zonele vizate de Codul galben sunt anunțate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de peste 100 km/h și transport de zăpadă.

O altă atenționare de Cod galben de vânt puternic este valabilă până la ora 14.00, în județele: Cluj, Sălaj, Satu Mare (Carei, Tășnad, Supur, Moftin, Sanislău, Berveni, Bogdand, Beltiug, Hodod, Căpleni, Pișcolt, Acâș, Socond, Andrid, Căuaș, Santău, Cehal, Tiream, Foieni, Petrești, Pir, Terebești, Urziceni, Craidorolț, Ciumești, Săuca, Cămin, Săcășeni).

În aceste zone aflate sub Cod galben sunt anunțate intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55...60 km/h. La altitudini de peste 1800 m intensificările la rafală vor atinge şi depăşi 90...100 km/h, spulberând zăpada.

Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie - temperaturi record!... Meteo Cod Galben de vreme severă! Rafalele depășesc 100 km/h, spulberând zăpada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x