Antena Căutare

Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie - temperaturi record!

Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie anunță vreme însorită și temperaturi record pentru data la care ne aflăm. Cum va fi vremea în Capitală până pe 8 ,martie, Ziua Femeii.

Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie - temperaturi record!
meteo 5 martie. vremea in bcuresti pana pe 8 martie

Meteo 5 martie. Vremea în București până pe 8 martie anunță vreme însorită și temperaturi record pentru data la care ne aflăm. Cum va fi vremea în Capitală până pe 8 ,martie, Ziua Femeii.

Vremea 5 martie în România

Marți în vestul teritoriului vor fi unele înnorări temporare și local va ploua slab, unele ploi slabe izolate urmând să se semnaleze și în sud și sud-est după orele prânzulului. Vântul suflă moderat spre tare în aproape toate regiunile, cu excepția Banatului, unde acesta va fi moderat. Temperaturile maxime ale zilei de marți se vor încadra în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării) și 12-17 grade în Moldova.

Meteo 5 martie Vremea în București până pe 8 martie

Vremea în Capitală de marți va fi în continuare deosebit de frumoasă, cu valori termice maxime și minime ce se vor încadra între 17°C și 3°C. Deși temperaturile sunt mai ridicate decât în ziua precedentă, vântul va sufla cu putere. La amiază, prognoza meteo anunță vânt de 23 km/h dinspre V, în rafale ce ating chiar și de 58 km/h. Vântul mai scade în intensitate pe parcursul nopții și va sufla cu 13 km/h dinspre V. Cerul va fi acoperit complet de nori pe parcursul nopții.

Vremea în București Miercuri, 6 martie

Temperaturile mai cresc cu un grad la amiază față de ziua de marți, însă mai scad pe parcursul nopții. Soare pe timpul zilei. Temperaturile se vor încadra între 18 și 1 grad C.

Vremea în București Joi, 7 martie

Vreme foarte caldă joi în Capitală - temperaturile se vor încadra între 20 grade și 5 grade C,

Vremea în București Vineri, 8 martie

De 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, sunt anunațate temperaturi record, ce se vor încadra între 21° și 6°C.

Vremea 5 martie. Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile... Alertă! Sunt condiții meteo periculoase în țară! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x