Antena Căutare

Cod portocaliu în țară! Grindină, vijelie și ploi torențiale în următoarele ore! Zonele afectate

O atenționare de Cod portocaliu a fost emisă, joi după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități din țară.

O atenționare de Cod portocaliu a fost emisă, joi după-amiază, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități din țară.

Atenționarea de Cod portocaliu este valabilă în mai multe localități din județul Suceava: Liteni, Salcea, Dumbrăveni, Udești, Verești, Zvoriștea, Dărmănești, Fântânele, Grănicești, Adâncata, Vulturești, Mitocu Dragomirnei, Hânțești, Pătrăuți, Zamostea, Siminicea, Șerbăuți.

Codul portocaliu este valabil în aceste localități până la ora 19.00.

În zona afectată de Codul portocaliu se vor semnala grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, averse torențiale ce vor cumula 30...40 l/mp, și frecvente descărcări electrice.

O altă atenționare, de Cod galben, a fost emisă pentru mai multe localități din județele Mehedinți și Olt, până la ora 18.45.

Codul galben este valabil în localitățile: Drobeta-Turnu Severin, Șimian, Vânju Mare, Gogoșu, Jiana, Pătulele, Cujmir, Breznița-Ocol, Devesel, Izvoru Bârzii, Gârla Mare, Gruia, Punghina, Prunișor, Hinova, Burila Mare, Vânători, Vlădaia, Pădina, Livezile, Braniștea, Pristol, Vânjuleț, Husnicioara, Vrata, Poroina Mare, Rogova, Corlățel (Mehedinți); și Scornicești, Colonești, Verguleasa, Vitomirești, Vulturești, Cungrea, Spineni, Poboru, Bărăști, Dobroteasa, Făgețelu, Leleasca, Tătulești, Oporelu, Sâmburești, Topana (Olt).

Meteo 6 iunie 2019. Cod portocaliu de ploi torenţiale, grindină şi vijelii... Vremea 7 iunie 2019. Prognoza meteo: temperaturi de peste 30 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x