Antena Căutare

Vremea 7 iunie 2019. Prognoza meteo: temperaturi de peste 30 de grade

Vremea 7 iunie 2019. Meteorologii anunta pentru ziua de vineri temperaturi de peste 30 de grade in unele regiuni din Romania. Din pacate nu scapam de ploi si instabilitate atmosferica. Afla cum va fi vremea in Bucuresti astazi.

Vremea 7 iunie 2019. Meteorologii anunță pentru ziua de vineri temperaturi de peste 30 de grade în unele regiuni din România. Din păcate nu scăpăm de ploi și instabilitate atmosferică. Află cum va fi vremea în București astăzi.

Meteo 7 iunie 2019. Instabilitatea atmosferică se va menţine temporar accentuată în nordul, centrul, estul ţării, la deal, la munte şi local în sud. Aceasta se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 35…40 l/mp. În restul teritoriului astfel de manifestări vor fi pe suprafeţe mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 9 şi 21 de grade.

Citețe și: Vremea în vara 2019. Prognoza meteo pentru iunie, iulie, august: cât de cald va fi

Vremea în București 7 iunie. Potrivit ANM: vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Citește și: Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și temperaturi de peste 30 de grade

Cod portocaliu în țară! Grindină, vijelie și ploi torențiale în următoarele ore! Zonele afectate... România, sub cod galben și cod portocaliu de inundaţii. 33 de judeţe sunt afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x