Antena Căutare

Din vară, direct în iarnă. Ninge în România la această oră: Imagini de poveste de la munte

Ninge ca în povești în mai multe zone montane din țară. Azi-noapte, pe Vârful Petreasa, în munții Șureanu și în Apuseni au fost surprinse imagini cu prima ninsoare din această toamnă.

Din vară, direct în iarnă. Ninge în România la această oră: Imagini de poveste de la munte Galerie
Prima ninsoare din acest sezon | Facebook

Vremea în mai multe regiuni din România a trecut de la o extremă la alta, asta pentru că în urmă cu câteva zile, în țară se înregistrau și temperaturi de 26-27 de grade Celsius.

Potrivit alba24.ro, a nins la Arieșeni, dar și la Șureanu, în zona pârtiilor de schi și în Vârful Petreasa, la cota 1700, s-a depus un strat subțire de zăpadă. Precipitații sub formă de ninsoare mai sunt așteptate în zonele înalte și în această noapte, anunță mereorologii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea 31 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță ninsori de 10 centimetri și temperaturi de -8 grade... Vremea București: Alertă meteo de ploi și vânt. Cum va fi vremea azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x