Antena Căutare

Vremea 31 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță ninsori de 10 centimetri și temperaturi de -8 grade

Vremea va fi rece și închisă în toată România. Sunt așteptate temperaturi de până la -8 grade în depresiunea din estul Transilvaniei și zăpadă de aproximativ 10 centimetri, mai ales în Carpații Meridionali. Află cum va fi vremea în București. Meteo 31 octombrie 2019.

Joi vremea va fi închisă și rece mai ales în jumătatea sudică a țării, unde va ploua pe întreg parcursul zilei, iar cantitățile de apă estimate a se acumula vor ajunge până la 5-10 mm. La munte va ninge și se va depune un strat de zăpadă de aproximativ 10 centimetri, mai ales în Carpații Meridionali.

Vântul va sufla moderat spre tare în sudul țării și în general slab până la moderat în restul teritoriului. Dimineața va fi îngheț pe spații relativ extinse în Transilvania, Maramureș și Moldova, iar în depresiunile din estul Transilvaniei valorile minime de temperatură se vor apropia de -8 grade Celsius. Maximele termice vor urca la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania, 8-13 grade în Maramureș, Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia, 8-13 grade în Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.(vremea.ro)

Prognoza meteo 31 octombrie. Vremea în București va fi închisă și deosebit de rece, astfel că pe tot parcursul zilei temperatura aerului se va menține la valori de 5...6 grade. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări (cu viteze la rafală de 35...45 km/h), amplificând senzația de rece. Temperatura minimă de vineri dimineața va fi de 2...4 grade.

Citește și: Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România

ANM, avertizare meteo 29 octombrie - 1 noiembrie

În intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.
În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

Notă: În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Citește și: După valul de aer polar, vine căldura. Patru zile de vreme frumoasă, cu temperaturi peste 20 de grade

Ninge ca-n povești în România! A început să ningă în țară- Video... Din vară, direct în iarnă. Ninge în România la această oră: Imagini de poveste de la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x