Antena Căutare

Fenomen meteo neobișnuit în România, în Vinerea Mare! Anunțul de ultimă oră al meteorologiilor

Un fenomen meteo neobișnuit va avea loc în România, în Vinerea Mare. După valul de praf saharian, în țară va veni cel de aer tropical, urmând să se înregistreze temperaturi de iulie, după cum au anunțat meteorologii. 

Un fenomen meteo neobișnuit va avea loc în România, în Vinerea Mare. După valul de praf saharian, în țară va veni cel de aer tropical, urmând să se înregistreze temperaturi de iulie, după cum au anunțat meteorologii.

Vremea se încălzeşte în toată ţara, după această perioadă ploioasă, iar temperaturile vor fi cu peste 10 grade Celsius mai mari decât cele normale pentru această perioadă.

Cel mai bine va fi joi, precum și în Vinerea Mare, când maximele vor ajunge până la 30 de grade Celsius în Alba Iulia. Tot cam atat va fi şi la Satu Mare şi Arad, în timp ce în Bucureşti vor fi 24 de grade.

Pentru noaptea de Înviere, în schimb, veştile nu sunt atât de bune. Va ploua în aproape toată ţara, iar temperaturile minime vor fi de 13 grade Celsius.

Mai exact, în noaptea de Înviere, vremea va deveni în general instabilă în regiunile din jumătatea vestică a teritoriului, unde vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice. În restul zonelor doar pe arii restranse va ploua și vor fi posibile descărcări electrice. Izolat vor fi condiții cantități de apă mai însemnate.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și pe spații mici în rest, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre între 7 și 13 grade.

Cerul va avea unele înnorări si vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Vremea 23 aprilie - 20 mai. ANM, estimări meteorologice... Vremea 24 aprilie 2019. Progoza meteo: cât cresc temperaturile în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x