Antena Căutare

Gata, vremea se schimbă din nou! Când scăpăm de ploi şi furtuni. Prognoza meteo pentru următoarele zile!

Vremea se va încălzi începând de miercuri, dar nu vom scăpa de precipitații. Joi va mai ploua doar la deal și la munte, în centrul, nordul și vestul țării.

Vremea se va încălzi începând de miercuri, dar nu vom scăpa de precipitații. Joi va mai ploua doar la deal și la munte, în centrul, nordul și vestul țării.

MARȚI: Marți, vremea se va menține în general instabilă. Va ploua pe arii extinse şi se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Vor fi mai ales averse ce vor avea și caracter torențial și local vor fi asociate cu descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade.

În București, dimineaţă vor fi 16...17 grade. Pe parcusrul zilei, vremea se va menține relativ răcoroasă și în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și averse moderate cantitiv, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade.

MIERCURI: Miercuri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24-25 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei și 30 de grade la Tulcea.

Vor fi averse local în regiunile nordice și nord-estice și în zonele montane și submontane, unde vor fi posibile cantități de apă mai însemnate, în timp ce în restul teritoriului va ploua pe arii restrânse. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi posibile căderi de grindină.

În București, vremea se va încălzi. 15-16 grade dimineaţa şi 28-30 de grade la amiază. Trecător vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată.

JOI: Joi, vremea va fi caldă în toată țara în special în sudul şi sud-estul ţării unde maximele termice trec de 30 de grade până la 32 de grade la Giurgiu, Călăraşi şi Tulcea. Cele mai mici maxime vor fi în în depresiuni, 25 de grade la Miercurea Ciuc.

Vor mai fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului la deal și la munte, precum și în vestul, nordul și centrul țării și pe arii restrânse în rest. Izolat, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate și vor mai fi condiții de grindină.

Se mai încălzeşte în București: 16-18 grade dimineaţa şi 31-32 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea continuă să-şi facă de cap în România! DEZASTRE în mai multe judeţe, din cauza ploilor torenţiale. Până când va f... BREAKING NEWS. COD PORTOCALIU emis ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! Vezi zonele AFECTATE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x