Antena Căutare

Ultimul anunț de la meteorologul de serviciu! Când se schimbă total vremea: Prognoza ANM

Vremea începe să se schimbe. Temperaturile scad, iar în următoarele zile vom avea parte de ceaţă şi noaptea chiar de burniţă. Mai multe amănunte au fost oferite, la Antena 3, de meteorologul Alina Şerban.

Vremea începe să se schimbe. Temperaturile scad, iar în următoarele zile vom avea parte de ceaţă şi noaptea chiar de burniţă. Mai multe amănunte au fost oferite, la Antena 3, de meteorologul Alina Şerban.

Astfel, potrivit ultimelor estimări ale Administrației Naționale de Meteorologie, săptămâna 5-11 noiembrie aduce valori termice ceva mai scăzute, în cea mai mare parte a țării, iar diminețile vor fi cu ceață și posibilă burniță.

Soarele își va face și el simțită prezenta, chiar dacă vremea se schimbă treptat, iar temperaturile nu vor mai depăși, 15-16 grade Celsius la amiază. Nopțile vor fi și ele din ce în ce mai reci, însă pentru moment nu sunt anunțate condiții de ninsoare.

Vine gerul săptămâna asta! Prognoza meteo 5- 11 noiembrie... Vremea 6 noiembrie. Prognoza meteo anunță ploi în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x