Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi scăzute și ploi

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile arată schimbări bruște de temperatură, dar și ploi și furtuni în unele zile.

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi scăzute și ploi
Vremea in Bucuresti

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile arată schimbări bruște de temperatură, dar și ploi și furtuni în unele zile.

Vremea în București. Prognoza meteo miercuri

Miercuri, vremea în București va fi caldă, cu temperaturi maxime ce ating și chiar depășesc 33 de grade Celsius și minime de 20 de grade. Ziua, cerul va fi senin și vântul va sufla ușor, dar pe timpul nopții sunt șanse ridicate de ploaie.

Vremea în București. Prognoza meteo joi

Joi, temperaturile scad până în jurul valorii de 26-27 grade, vor fi ploi în averse și descărcări electrice. Și pe timpul nopții vor fi precipitații și vânt slab până la moderat.

Vremea în București. Prognoza meteo vineri

Prognoza meteo pentru vineri, în București arată cer mai mult senin pe timpul zilei, cu temperaturi de 30 de grade și șanse slabe de ploaie. Pe timpul nopții însă sunt prognozate furtuni și descărcări electrice.

Vremea în București. Prognoza meteo sâmbătă

Vremea în weekend, în București, va fi ușor mai răcoroasă decât este normal în această perioadă. Sâmbătă temperaturile nu depășesc 26-27 de grade și sunt șanse ridicate de ploi și descărcări electrice.

Vremea în București. Prognoza meteo duminică

Duminică, temperaturile se mențin tot scăzute, cu valori maxime de 28 de grade Celsius. Ziua, cerul este mai mult însorit, cu înnorări accentuate în timpul nopții.

Vremea în București. Prognoza meteo luni

Luni, se anunță vreme frumoasă în Buucrești. Cerul va fi senin, vânt slab și temperaturi maxime de aproximativ 28 de grade Celsius.

Vremea în București. Prognoza meteo marți

Marți, vremea se mai încălzește puțin. Maximele ajung la 30-31 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt scăzute, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, când cerul va fi mai mult senin.

Citește și: Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare

Vremea în București, pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt unele mari, însă ele există și sunt resimțite în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Estul şi sudul oraşului au toamne lungi şi călduroase, ierni blânde şi primăveri timpurii.
Media anuală a temperaturii în Bucureşti este în jur de 10 - 11°C .

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vânt sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Bucureștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

Vremea 30 iulie 2019. Temperaturi caniculare și averse locale... Vremea 31 iulie 2019. Caniculă în sud și sud-est, ploi torențiale în restul României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x