Antena Căutare

Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare

Vremea 29 iulie- 4 august 2019. Prognoza meteo pe o săptămână în București, la munte și la mare. Temperaturi și precipitații în București, Constanța, Bușteni

Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare
prognoza meteo 29 iulie-4 august

Vremea 29 iulie- 4 august 2019. Prognoza meteo pe o săptămână în București, la munte și la mare. Temperaturi și precipitații în București, Constanța, Bușteni. Ploi torențiale la munte, întreaga săptămână!

Vremea în România, în săptămâna 29 iulie- 4 august, aduce valori termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo pe 7 zile (șapte zile) anunță că regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea 29 iulie- 4 august

Vremea în București pe 7 zile (șapte zile). Prognoza meteo 29 iulie- 4 august

În Capitală avem de-a face, încă de la începutul zilei, de o avertizare cod galben de furtuni și ploi torențiale valabilă în trei de judeţe din jurul Bucureştiului. Luni, 27 iulie 2019 sunt anunțate averse și furtuni izolate, dar și rafale de 35 km/h. Temperaturile minime scad până la 18°C. Urmează două zile în care temperaturile crsc brusc, cu șase, respectiv nouă grade față de ziua de luni, iar furtunile însoțite de descărcări electrice își vor face simțită prezența în cursul zilelor de miercuri și joi, respectiv duminică, doar pe timpul nopții. Temperaturile în săptămâna 29 iulie- 4 august se vor încadra între 27-36 grade C și 17-21 grade C-valori minime.

Vremea în Constanța pe 7 zile (șapte zile). Prognoza meteo 29 iulie- 4 august

Vremea la mare va fi instabilă, cu temperaturi care cresc treptat, după care scad brusc, dar și cu averse și furtuni izolate. Ploile, însoțite de descărcări electrice, se vor manifesta în noaptea de miercuri spre joi, continuând cu ziua de joi, inclusiv. Temperaturile se vor încadra între 26 și 34 grade C, cu minime care se încadra între 21 și 24 grade C. De asemenea, vântul va sufla în rafale de 12-17km/h.

Vremea în Bușteni pe 7 zile (șapte zile). Prognoza meteo 29 iulie- 4 august

La munte se anunță ploi, însoțite de descărcări electrice, de marți până vineri. Temperaturile oscilează între 24 și 25 grade C, maixime, iar minimele între 9 și 16 grade C. Pe timpul nopții se va manifesta ceața.

Citește și:

Vremea București 29 iulie. Ploi torențiale și descărcări electrice, vremea pe ore

Vremea 29 iulie- 11 august 2019. Prognoza meteo România pe 14 zile: scad temperaturile!

Vremea București 29 iulie. Ploi torențiale și descărcări electrice, vremea pe ore... Vremea 29 iulie- 11 august 2019. Prognoza meteo România pe 14 zile: scad temperaturile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x