Antena Căutare

Meteo 12 ianuarie. Vreme geroasă. Ninsorile se opresc în București

Meteo din 12 ianuarie aduce ger. Vremea are valori minime de până la -12 grade pe timpul nopții în București. Ninsorile se opresc în Capitală și la munte. 

Meteo 12 ianuarie. Vreme geroasă. Ninsorile se opresc în București
meteo 12 ianuarie

Meteo din 12 ianuarie aduce ger. Vremea are valori minime de până la -12 grade pe timpul nopții în București. Ninsorile se opresc în Capitală și la munte.

Potrivit vremea.ro. Sâmbătă depresiunea ce va fi afectat țara noastră în cursul zilei de vineri se va deplasa înspre Ucraina, precipitațiile urmând să părăsească regiunile sudice și estice. Totuși, în paralel, modelele numerice de prognoză rulate de ido.ro arată că un front atmosferic slab organizat venit dinspre zonă Scandinaviei va pătrunde prin nord-vest. Astfel, în Banat, Crișana, Transilvania și în Maramureș local va ninge slab.

Vântul va suflă moderat în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș, -3…2 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova și 0-5 grade în Dobrogea, cu cele mai ridicate valori așteptate pe litoral.

Meteo 12 ianuarie în București

Vremea în București va fi însorită, în ciuda frigului de afară. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 3°C la amiază și -12°C pe timpul nopții. Vântul va sufla cu putere - 15 km/h dinspre SV (ziua) și cu 10 km/h dinspre SV (noaptea). Cerul va deveni parțial noros pe timpul nopții, dar ninsorile se opresc. Nici duminică nu sunt anunțate ninsori. Acestea vor începe de luni, 14 ianuarie.

eteo 12 ianuarie la munte

La munte, cerul este acoperit de nori, temperaturile sunt extrem de scăzute. Valorile maxime și minime se încaadrează între -5°C și -11°C. Va fi ceață pe parcursil nopții, iar ninsorile se vor opri. NU sunt prognozate ninsori nici duminică, acestea urmând să reînceapă încă din prima zi a săptămânii viitoare.

Alertă meteo! Este Cod galben, în următoarele ore. Zonele afectate... ANM Cod galben de polei! Zonele cu avertizări meteo imediate! Ce ne așteaptă în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x