Antena Căutare

Meteo 13 august 2019. Cod galben de caniculă, harta zonelor afectate

Vremea 13 august 2019. ANM a emis un cod galben de canicula astazi. Harta zonelor afectate de canicula.

Vremea 13 august 2019. ANM a emis un cod galben de caniculă astăzi. Harta zonelor afectate de caniculă.

Vremea 13 august 2019. Potrivit meteorologilor, în această zi temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 37 de grade. Cerul va fi senin, exceptând regiunile vestice și nordice precum și în zonele montane aferente acestora, unde pe parcursul nopții vor fi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care, pe arii în general restrânse, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și foarte probabil vijelii. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste.(stirimeteo.com)

Citește și: Vremea în București 13, 14 și 15 august. După caniculă vin ploile în Capitală

ANM, cod galben de caniculă

Meteo 13 august 2019. Canicula va persista pe arii extinse în zonele de câmpie și de podiș, unde disconfortul termic va fi în continuare accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.
Temperaturile maxime, cu mult mai mari decât mediile climatologice specifice perioadei, se vor situa în general între 34 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice și sud-vestice.

Notă: Local, în noaptea de marți spre miercuri (13/14 august), temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 20 de grade.

Meteo 13 august 2019. Cod galben de caniculă, harta zonelor afectate

Citește și:

Vremea 14 - 16 august: vin ploile și vijeliile. Vezi zonele vizate

Vremea 12 -25 august. Temperaturile scad și se întorc furtunile

Vremea în București 12 - 18 august. După caniculă temperaturile scad cu 10 garde Celsius

Vremea în București 13, 14 și 15 august. După caniculă vin ploile în Capitală... Vremea 13 august - 9 septembrie. Cât mai ţine căldura, când şi unde sunt anunţate furtuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x