Meteo 13 noiembrie. Află cum va fi vremea marți în România

Meteo 13 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru marti, 13 noiembrie, nu aduce vesti tocmai bune. Meteorologii anunță temperaturi in scadere, cu valori cumprinse intre -1 si 8 grade celsius pe timpul zilei.

Meteo 13 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru marți, 13 noiembrie, nu aduce vești tocmai bune. Meteorologii anunță temperaturi în scădere, cu valori cumprinse între -1 și 8 grade ceslius pe timpul zilei.

Meteo marţi, vremea va continua să se răcească şi va fi în general închisă în regiunile extracarpatice, cu nebulozitate joasă de tip stratiform, asociată trecător cu ploi slabe şi burniţă. În restul teritoriului valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când local va ploua. În zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, la sfârşitul intervalului, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei pe crestele montane, în sudul Banatului, nordul Moldovei şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi de la 5...6 grade în Moldova şi Dobrogea, până la 18...19 grade în Dealurile de Vest, iar minimele se vor încadra între -1 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. În zonele joase, pe arii restrânse, se va forma ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, la valori în apropierea celei normale.

Meteo 13 noiembrie la munte

Meteorologii anunță și pentru zonele montane înnorări și temperaturi în scădere. Cu cer predominant închis, în Sinaia pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi de cel mult 8 grade celsius, în timp ce noaptea ne așteptăm la valori de 3 grade celsius. Și în Azuga temperaturile pe timpul zilei vor fi apropiate de cele din Sinaia, diferanța o va face venirea nopții. Marți, pe timpul nopții, în Azuga se vor înregistra temperaturi apropiate pragului de înghet, 1-2 grade celsius.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni! Cât de frig va fi în intervalul 12-26 noiembrie

Meteo 13 noiembrie București

Potrivit vremea.ro, marți în București cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar tempetaturile maxime nu vor depăși valoarea de 11 grade celsius. Șansele de precipitații sunt de 1o%, iar vântul va bate ușor. Pe timpul nopții norii par să se mai risipească dar tot nu scăpăm de ei. Minina nopții va fi de 3 grade celsius, cu șanse de precipitații de 10%. Pe timpul nopții vântul va bate ușor.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri