Antena Căutare

Meteo 13 noiembrie. Află cum va fi vremea marți în România

Meteo 13 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru marti, 13 noiembrie, nu aduce vesti tocmai bune. Meteorologii anunță temperaturi in scadere, cu valori cumprinse intre -1 si 8 grade celsius pe timpul zilei.

Meteo 13 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru marți, 13 noiembrie, nu aduce vești tocmai bune. Meteorologii anunță temperaturi în scădere, cu valori cumprinse între -1 și 8 grade ceslius pe timpul zilei.

Meteo marţi, vremea va continua să se răcească şi va fi în general închisă în regiunile extracarpatice, cu nebulozitate joasă de tip stratiform, asociată trecător cu ploi slabe şi burniţă. În restul teritoriului valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când local va ploua. În zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, la sfârşitul intervalului, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei pe crestele montane, în sudul Banatului, nordul Moldovei şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi de la 5...6 grade în Moldova şi Dobrogea, până la 18...19 grade în Dealurile de Vest, iar minimele se vor încadra între -1 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. În zonele joase, pe arii restrânse, se va forma ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, la valori în apropierea celei normale.

Meteo 13 noiembrie la munte

Meteorologii anunță și pentru zonele montane înnorări și temperaturi în scădere. Cu cer predominant închis, în Sinaia pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi de cel mult 8 grade celsius, în timp ce noaptea ne așteptăm la valori de 3 grade celsius. Și în Azuga temperaturile pe timpul zilei vor fi apropiate de cele din Sinaia, diferanța o va face venirea nopții. Marți, pe timpul nopții, în Azuga se vor înregistra temperaturi apropiate pragului de înghet, 1-2 grade celsius.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni! Cât de frig va fi în intervalul 12-26 noiembrie

Meteo 13 noiembrie București

Potrivit vremea.ro, marți în București cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar tempetaturile maxime nu vor depăși valoarea de 11 grade celsius. Șansele de precipitații sunt de 1o%, iar vântul va bate ușor. Pe timpul nopții norii par să se mai risipească dar tot nu scăpăm de ei. Minina nopții va fi de 3 grade celsius, cu șanse de precipitații de 10%. Pe timpul nopții vântul va bate ușor.

Vremea 13 noiembrie. Meteorologii anunță temperaturi în scădere... Vremea în București 13 noiembrie. Temperaturi scăzute în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x