Vremea 13 noiembrie. Meteorologii anunță temperaturi în scădere

Vremea 13 noiembrie 2018. Afla cum va fi vremea marti in intreaga tara. Meteorologii anunta ca temperaturile vor continua sa scada in urmatoarele zile. Temperaturile minimele se vor incadra intre -1 si 8 grade.

Vremea 13 noiembrie 2018. Află cum va fi vremea marți în întreaga țară. Meteorologii anunță că temperaturile vor continua să scadă în următoarele zile. Temperaturile minimele se vor încadra între -1 şi 8 grade.

Ger, lapoviță și ninsori săptămâna asta! Prognoza meteo 12-18 noiembrie

Marţi, vremea va continua să se răcească şi va fi în general închisă în regiunile extracarpatice, cu nebulozitate joasă de tip stratiform, asociată trecător cu ploi slabe şi burniţă. În restul teritoriului valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când local va ploua. În zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, la sfârşitul intervalului, vor fi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei pe crestele montane, în sudul Banatului, nordul Moldovei şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi de la 5...6 grade în Moldova şi Dobrogea, până la 18...19 grade în Dealurile de Vest, iar minimele se vor încadra între -1 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. În zonele joase, pe arii restrânse, se va forma ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, la valori în apropierea celei normale.

Vremea 13 noiembrie în București

Potrivit vremea.ro, marți în București cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar tempetaturile maxime nu vor depăși valoarea de 11 grade celsius. Șansele de precipitații sunt de 10%, iar vântul va bate ușor. Pe timpul nopții norii par să se mai risipească dar tot nu scăpăm de ei. Minina nopții va fi de 3 grade celsius, cu șanse de precipitații de 10%. Pe timpul nopții vântul va bate ușor.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni! Cât de frig va fi în intervalul 12-26 noiembrie

Meteo 13 noiembrie la munte

Meteorologii anunță și pentru zonele montane înnorări și temperaturi în scădere. Cu cer predominant închis, în Sinaia pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi de cel mult 8 grade celsius, în timp ce noaptea ne așteptăm la valori de 3 grade celsius. Și în Azuga temperaturile pe timpul zilei vor fi apropiate de cele din Sinaia, diferanța o va face venirea nopții. Marți, pe timpul nopții, în azuga se vor înregistra temperaturi apropiate pragului de înghet, 1-2 grade celsius.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri