Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Meteo 14 - 15 decembrie 2019. Ce vreme ne așteaptă în acest weekend

Weekendul vine cu o vreme caldă pe teritoriul României. Precipitațiile care vor cădea exclusiv sub formă de ploaie la altitudini de sub 1000-1300 de metri, iar în nordul Olteniei se vor acumula și cantități mai însemnate de apă, mai ales în prima parte a intervalului. Meteo 14 - 15 decembrie 2019.

Vremea în weekend va fi una deosebit de frumoasă pe tot teritoriul României

https://pixabay.com/

Meteo 14 decembrie 2019

Vremea sâmbătă va fi ploioasă în prima parte a zilei în sudul și estul țării, după orele prânzului și în rest. Sunt așteptate ninsori la munte, însă stratul de zăpadă nu va fi mai gros de 10 centimetri. În același timp, limita ninsorilor va coborâ până la 1000 de metri. Vântu va sufla moderat spre tare în sudul Banatului și slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime, potrivit Vremea.ro, vor fi încadrate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 6-11 grade în Oltenia și jumătatea nordică a Munteniei, 11-16 grade în jumătatea sudică a Munteniei și în Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării) și 6-11 grade în Moldova.

Vremea în București pe 14 decembrie 2019

Potrivit meteorologilor sâmbătă se încălzește în Capitală. Cu toate că vremea va fi schimbătoare, maximele termice ajung până la 12 grade. Pe seară și noaptea sunt așteptate ploi slabe.

Meteo 15 decembrie 2019

Ziua de duminică începe cu vreme mohorâtă și ploi slabe local în sud-estul țării. Ulterior situația se va ameliora și cerul va deveni parțial senin. Vântul va sufla moderat în Carpații Orientali și slab în restul României. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Banatului) și 7-12 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București pe 15 decembrie 2019

Duminică vremea va fi deosebit de frumoasă în București. Locuitorii Capitalei se vor bucura de soare și temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului, 12-14 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații.

Citește și:

Recomandari