Antena Căutare

Meteo 14 septembrie 2018. Cum va fi vremea vineri în România

Prognoza meteo din 14 septembrie aduce o vremea călduroasă în România, peste limita normalului perioadei la care ne aflăm. Câte grade se vor înregistra în termometre vineri, 14 septembrie 2018.

Meteo 14 septembrie 2018. Cum va fi vremea vineri în România
meteo 14 septembrie 2018

Prognoza meteo din 14 septembrie aduce o vremea călduroasă în România, peste limita normalului perioadei la care ne aflăm. Câte grade se vor înregistra în termometre vineri, 14 septembrie 2018.

Vremea pe 4 săptămâni

Uraganul Florence: de ce ar putea deveni o catastrofă istorică

Potrivit vremea.ro, vineri vremea va fi frumoasă și caldă în aproape toată țara, cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Doar pe litoral și la munte spre după-amiază vor apărea unele înnorări temporare, însă șansele pentru producerea unor averse slabe de ploaie vor fi extrem de scăzute. Vântul va suflă slab spre moderat în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș și 26-31 de grade în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului.

Meteo București 14 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, Vremea în București este deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin. Temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul nopții, iar valorile se mențin peste normalul perioadei. Așadar, pe timpul zilei, se înrregistrează temperaturi de 28°C la amiază și 15°C pe timpul nopții. Vremea ne pregătește o viitoare zi caniculară, respectiv sâmbătă, 15 septembrie, când în termometre se vor înregistra peste 30 de grade Celsius.

Meteo 14 septembrie la munte

Și la munte, temperaturile sunt ridicate și nu sunt șanse de ploaie. Cerul va fi senin, vântul va sufla slab. Valorile termice se încadrează între 24°C și 12°C. Ploile vor debuta în weekend la munte, însă temperaturile sunt încă ridicate pentru normalul primei jumătăți din septembrie.

Meteo 14 septembrie la mare

Pe litoral sunt anunțate ploi încă de la primele ore ale zilei, deși temperaturile sunt în creștere și înregistrează valori ca-ntr-o zi obișnuită de vară. Avem 24°C la amiază și 18°C pe timpul nopții.

Vântul va sufla moderat cu 24 km/h. În weekend va fi o vreme perfectă de stat la plajă!

Vești sumbre pentru iarna 2018-2019! Primele estimări făcute de meteorologi nu sunt deloc bune! Se anunță viscol și ger ... Imagini spectaculoase! O tornadă a fost filmată în timp ce mătura tot ce îi ieşea în cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x