Antena Căutare

Meteo 18 septembrie 2018. Cum va fi vremea în România

Meteo din 18 septembrie aduce temperaturi mai ridicate pentru această perioadă. Însă un val de frig va veni peste România la finalul săptămânii, iar vremea se va răci considerabil.

Meteo 18 septembrie 2018. Cum va fi vremea în România
prognoza meteo 18 septembrie 2018

Meteo din 18 septembrie aduce temperaturi mai ridicate pentru această perioadă. Însă un val de frig va veni peste România la finalul săptămânii, iar vremea se va răci considerabil.

Ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna 17 - 23 septembrie

Prognoza meteo România anunță că vrenea e deosebit de frumoasă, cu temperaturi ce pot depăși 30 de grade Celsius. Așadar, următorul interval va fi caracterizat de o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, însă spre finalul săptămânii țara noastră va fi traversată de un front rece foarte compact, ce va aduce prima răcire serioasă din ultimele 3 luni. Până la erodarea blocajului anticiclonic totuși, temperaturile maxime vor urcă până spre 30-32 de grade în sudul țării și 27-29 de grade în regiunile intracarpatice.

Șansele de precipitații vor fi aproape nule până sâmbătă după-amiază, pe nicăieri în țara nefiind așteptate precipitații. De sâmbătă după-amiază și pe parcursul zilei de duminică, odată cu răcirea își vor face apariția și precipitațiile, ce se vor semnala însă cu precădere în vest, centru și în nord.

Potrivit vremea.ro, marți cerul va fi senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în restul țării (precum în ziua precedentă). Temperaturile maxime se vor situa în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-31 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 24-29 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai „racoare” urmând să fie în nordul Moldovei.

Meteo 18 septembrie 2018 în București

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță deosebit de frumoasă, cu maxime ce ating 26°C. Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar minima nopții va scădea la 12°C. Temperaturile sunt în creștere, însă din 25 septembrie, acestea vor scădea simțitor.

Prognoza meteo la munte 18 septembrie 2018

Prognoza meteo anunță că vremea la munte este în continuare deosebit de frumoasă. Cerul se menține în mare parte senin, iar vântul se menține variabil. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 24°C și 9°C, iar șansele de precipitații sunt scăzute. Vremea se va schimba radical din 23 septembrie.

Meteo pe litoral 18 septembrie 2018

Vremea la mare se aduce o vreme în general frumoasă, deși cerul se va menține parțial înnorat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23°C și 16°C, iar vântul va sufla moderat cu o viteză între 15 şi 25 km/h. Ploile și temperaturile scăzute își vor face simțită prezența începând de duminică, 23 septembrie 2018

Vremea 18 septembrie. Prognoza meteo anunta temperaturi ridicate. Când se răcește... Vremea în București 18 septembrie. Când scad temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x