Ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna 17 - 23 septembrie

 

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare 17 - 23 septembrie aduce vreme extrem de caldă în toate regiunile țării. Meteorologii ANM (Administrația Națională de Meteorologie) au actualizat prognoza meteorologică pentru mijlocul lunii septembrie. Când vine frigul?

Prognoza meteo pe 4 saptamani

Prognoza meteo 14 septembrie 2018

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie BANAT

În această săptămână de prognoză sunt estimate valori de temperatură în general peste mediile climatologice specifice perioadei din an, fiind posibile totuși variații de la o zi la alta, într-un ecart mediu de 25...28 de grade ziua și 12...16 grade noaptea. Până în data de 15 septembrie în regiune nu va ploua, apoi probabilitatea pentru ploi temporare va fi în creștere.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie CRIŞANA

 Estimările prognostice pentru această săptămână indică un regim termic în general peste cel climatologic specific perioadei, fiind însă posibile variații de la o zi alta; în medie regională, ecartul maximelor diurne va fi de 25...27 de grade, iar al minimelor de 11...15 grade. Până în jurul datei de 16 septembrie nu va ploua, apoi probabilitatea pentru ploi temporare va fi relativ ridicată.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie TRANSILVANIA

Pe tot parcursul acestei săptămâni de referință, sunt estimate valori de temperatură peste cele climatologic specifice perioadei din an, cu maxime de 23...26 de grade, mediat regional, iar intervalul 13-15 septembrie va fi caracterizat de o vreme deosebit de caldă, cu o medie a valorilor diurne de 25...28 de grade. Regimul termic nocturn, în medie de 7...12 grade, va fi apropiat de cel normal la începutul intervalului, apoi și temperaturile minime se vor situa în general peste cele medii multianuale.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie MARAMUREŞ

 În această săptămână de prognoză sunt estimate valori de temperatură în general peste mediile climatologice specifice perioadei din an, fiind posibile totuși variații de la o zi la alta, într-un ecart mediu de 25...28 de grade ziua și 12...16 grade noaptea. Intervalul 10-15 septembrie va fi lipsit de ploi, apoi probabilitatea de a ploua local și temporar va fi în creștere.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie MOLDOVA

Pentru această săptămână estimările prognostice indică menținerea unui regim de temperatură mai ridicat decât cel obișnuit după mijlocul lunii septembrie. La începutul intervalului (10-11 septembrie), vor fi ploi pe arii relativ extinse, dar slabe cantitativ. Probabilitatea pentru ploi locale va fi în creștere și în perioadele 16-17 și 21-23 septembrie.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie DOBROGEA

În perioada 13-17 septembrie temperaturile vor fi în creștere urmând a se situa peste mediile climatologice specifice perioadei. În a doua săptămână, deși sunt estimate variații de la o zi la alta, ecartul mediu se va situa în general peste cel obișnuit în această perioadă din an. În primele zile vor fi ploi slabe, cu caracter local. Probabilitatea de ploaie va crește din nou între 17 și 19 septembrie.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie MUNTENIA

În primele zile, vor fi valori (atât maxime, cât și minime) apropiate de cele climatologic specifice datei, în special în nordul și în estul regiunii. La începutul intervalului, pe spații restrânse vor fi ploi slabe, trecătoare. Estimările prognostice indică o probabilitate mai mare pentru ploi locale în perioada 17-19 septembrie.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie OLTENIA

Unele variații termice sunt estimate pentru cea de-a doua săptămână, în special în prima sa parte, totuși se menține tendința unui regim termic peste cel normal. Pentru întreg intervalul de referință, estimările prognostice indică un deficit pluviometric, probabilitatea pentru ploi locale fiind mai ridicată doar în perioada 17-19 septembrie.

Prognoza meteo 17 - 23 septembrie LA MUNTE

Pentru această săptâmână estimarile prognostice indică temperaturi, în marea lor majoritate, mai ridicate decât norma climatologică a perioadei. La începutul intervalului vor fi ploi slabe, pe spații restrânse. Probabilitatea să plouă în majoritatea masivelor va fi mai ridicată în perioada 16- 20 septembrie.

Prognoza meteo nu pentru săptămâna viitoare nu dă semne de toamnă, nici de frig, iar temperaturile mult mai ridicate sunt anunțate pentru toată luna septembrie, inclusiv prima săptămână din octombrie. Pentru cei care iubesc vara, avem, deci, vești bune: nu vine frigul... încă!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI