Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Meteo 19 decembrie 2019 .Vremea va fi anormal de caldă

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii decembrie, cu precădere în zonele de deal și de munte. Meteo 19 decembrie 2019.

Vremea va fi caldă, iar cerul va fi acoperit de nori. Nu scăpăm de ceață

https://pixabay.com/

Joi cerul va fi acoperi cu o patura continuă de nori înalți (cirriformi) în toată țara. Pe arii restrânse, mai ales în primele ore ale zilei, dar cu caracter local noaptea, când trecător și izolat va burnița. Meximele termice vor scădeaușor, însă vor rămâne considerabil mai ridicate în comparație cu normalul termic specific decadei a doua a lunii decembrie. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în zonele montane înalte.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9 grade în Dealurile Banatului.

Citește și: Vreme deosebit de caldă în perioada 16 - 29 decembrie. Temperaturi de până la 15 grade în zilele de Crăciun

Vremea în București 19 decembrie 2019

În București, valorile termice se vor situa în continuare peste cele caracteristice în a două decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, cu o probabilitate ridicată de ceată sau nebulozitate joasă dimineață și mai ales noaptea. Vântul va suflă în general slab. Temperatură maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă de 1-3 grade.

Temperaturi în România pe 19 decembrie 2019

Iași: 10 grade Celsius

Galați: 9 grede Celsius

Constanța: 11 grade Celsius

București: 10 grade Celsius

Craiova:11 grade Celsius

Brașov: 10 garde Celsius

Timișoara: 12 grade Celsius

Oradea: 13 grade Celsius

Cluj-Napoca: 7 grade Celsius

Surse: vremea.ro și stirimeteo.com

Citește și: România, lovită de un val de căldură neobișnuit. Zonele din țară în care temperaturile vor urca până la 22 de grade

Recomandari