Antena Căutare

Meteo 19 februarie 2019. Vremea se încălzește, temperaturi de 12 grade

Meteo 19 februarie 2019. Prognoza meteo, pentru marti, anunta vreme frumoasa, cu temperaturi de pana la 12 grade Celsius. In Bucuresti vremea va fi deosebit de frumoasa pe tot parcusul zilei.

Meteo 19 februarie 2019. Prognoza meteo, pentru marți, anunță vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 12 grade Celsius. În București vremea va fi deosebit de frumoasă pe tot parcusul zilei.

Potrivit vremea.ro, marți cerul va fi mai mult senin pe teritoriul țării noastre, doar izolat pe vai și în depresiuni ceață urmând să își mai facă apariția, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Moldova.

Vremea pe o săptămână. Prognoza meteo 18-21 februarie 2019

Meteo 19 februarie. Vremea în București

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă, catitățile de precipitații vor fi 0. Vântul va sufla în general slab, cu 5 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 12...14 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Presiunea atmosferică va scădea la o valoare cu puţin mai mică decât cea normală.

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea de Vremea de 8 Martie

Vremea la munte. Prognoza meteo 19 februarie 2019

Vremea la munte se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil în cursul zilei. Stratul de zăpadă se subțiază în toate masivele, iar maximele ar putea ajunge până la 9 grade, iar minimele vor coborî până spre -3 grade. La peste 1800 de metri există risc ridicat de avalanșă.

Atenționare de maximă importanță! Sunt condiții meteo periculoase în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore... S-a dus primăvara! Se întorc ninsorile și gerul, în următoarele zile. Când se răcește vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x