Vremea 19 februarie. Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă

Vremea 19 februarie. Marți se anunta vreme frumoasa cu temperaturi de primavara si cer senin pe tot teritoriul tarii. Citeste prognoza meteo completa pentru marti, 19 februaie. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 19 februarie. Marți se anunță vreme frumoasă cu temperaturi de primăvară și cer senin pe tot teritoriul țării. Citește prognoza meteo completă pentru marți, 19 februaie. Află cum va fi vremea în București.

Potrivit vremea.ro, marți cerul va fi mai mult senin pe teritoriul țării noastre, doar izolat pe vai și în depresiuni ceață urmând să își mai facă apariția, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Moldova.

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea de Vremea de 8 Martie

Vremea în București, 19 februarie 2019

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă, catitățile de precipitații vor fi 0. Vântul va sufla în general slab, cu 5 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 12...14 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Presiunea atmosferică va scădea la o valoare cu puţin mai mică decât cea normală.

Vremea la munte, 19 februarie 2019

Vremea la munte se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil în cursul zilei. Stratul de zăpadă se subțiază în toate masivele, iar maximele ar putea ajunge până la 9 grade, iar minimele vor coborî până spre -3 grade. La peste 1800 de metri există risc ridicat de avalanșă.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri