Antena Căutare

Meteo 2 noiembrie 2019. Vremea o ia razna! S-au anunțat temperaturi de vară

Vremea se încălzește surprinzător în toată România. Doar în zonele montane înalte sunt așteptate precipitații mixte. Află cum va fi vremea în București. Meteo 2 noiembrie 2019.

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în vest, nord și centru unde, local și este posibil ca temporar să plouă. În Carpații Meridionali sunt așteptate precipitații mixte.

Vremea 2 noiembrie 2019. Potrivit stirimeteo.com, vântul va avea intensificări la munte, iar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud.

Vremea în București. Meteo 2 noiembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Cu alte cuvinte, temperaturile sunt în creștere față de ziua precedentă. Spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a ceții.

Citește și: Vremea până în decembrie. ANM: prognoza meteo anunță vreme de vară în următoarea perioadă

Vremea până în decembrie. ANM: prognoza meteo anunță vreme de vară în următoarea perioadă... Avertizare meteo de la ANM! Meteorologii au emis cod galben de fenomene periculoase. Vânt și frig în mai multe zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x