Antena Căutare

Meteo România. Cum va fi vremea în luna noiembrie. Utimele informații de la meteorologi

Vremea se va răci brusc în următoarea perioadă și va ploua în majoritatea regiunilor. Prognoza mteo pentru luna noiembrie anunță o încălzire ușoară spre finalul lunii, atunci valorile termice vor depăși normalul acestei perioade.

Începând cu data de 3 noiembrie 2019, valorile termice vor coborâ până la 3 grade Celsius. România va fi lovită de un vortex polar, astfel temperaturile vor ajunge sub normalul acestei perioade.

ANM a emis o avertizare meteo care intră în vigoare de vineri, 1 noiembrie, la ora 10:00. Potrivit meteorologilor:

„În intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte. În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului”.

Citește și: Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România

Vremea noiembrie 2019. ANM, prognoza meteo

Vremea 1-11 noiembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 11-18 noiembrie 2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval

vremea 18-25 noiembrie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi ușor excedentare, local, în regiunile extracarpatice dar și ușor deficitare în nordul și nord-vestul țării.

Citește și: Prognoza meteo. Vremea în weekend se schimbă radical! Temperaturi de 17 grade C

România, lovită de un val de aer tropical! Sunt așteptate temperaturi neobișnuite pentru această perioadă a anului... Vremea o va lua razna în următoarele zile! Diferențe uriașe de temperatură, ploi și ninsori vor lovi toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x