Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Meteo 20 aprilie 2019. Vremea se ameliorează în unele zone

Meteo 20 aprilie 2019. Vremea pară să se amelioreze, în unele zone, începând de sâmbătă. Nu scăpăm de precipitații sub formă de ploaie, dar nici de ninsori la munte.

Meteo 20 aprilie 2019. Vremea pară să se amelioreze, în unele zone, începând de sâmbătă. Nu scăpăm de precipitații sub formă de ploaie, dar nici de ninsori la munte.

Sâmbătă vremea se va ameliora ca aspect în zonele estice ale țării, doar izolat urmând să mai cadă averse slabe de ploaie în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În jumătatea vestică cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade Celsius în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 11-16 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit prognozei Vremea.ro.

Vremea la munte va fi rece în intervalul 15 – 22 aprilie, când se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 2 - 4 grade Celsius, în timp ce valorile nocturne vor fi exclusiv negative şi se vor încadra între -6 şi -2 grade Celsius. Începând cu data de 23 aprilie vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, astfel încât valorile maxime diurne vor atinge 12 grade Celsius în intervalul 25 – 28 aprilie, iar cele minime vor deveni pozitive şi se vor situa în jurul valorii medii de 3 grade Celsius. Se vor semnala precipitaţii mixte în primele zile ale intervalului de prognoză, iar spre sfârşit probabilitatea pentru ploi slabe, trecătoare, va fi în creştere

Vremea în weekend-ul 19 - 21 aprilie 2019. Prognoza meteo de Florii

Vremea în București 20 aprilie 2019

În Capitală cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre NE, la rafale cu 33 km/h. Sunt așteptate precipitații trecătoare sub1 L/m², în special pe timpul zilei. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor încadra în jurul valorii de 13 garde Celsius iar pe timpul nopții minimele vor ajunge până la 5 grade Celsius.

Recomandari