Antena Căutare

Vremea în weekend-ul 19 - 21 aprilie 2019. Prognoza meteo de Florii

Vremea in weekend-ul 19 - 21 aprilie 2019. Pentru acest sfarsit de saptamana, meteorologii anunta temperaturi mai scazute decat media acestei perioade. Citeste prognoza meteo pentru Florii.

Vremea în weekend-ul 19 - 21 aprilie 2019. Pentru acest sfârșit de săptămână, meteorologii anunță temperaturi mai scăzute decât media acestei perioade. Citește prognoza meteo pentru Florii.

Abaterile termice negative nu vor fi foarte mari, însă vântul activ (îndeosebi pe parcursul zilei de vineri) va accentua senzația de frig. Precipitațiile sub formă de ploaie vor fi prezente în special jumătatea estică a teritoriului. La munte, la altitudini de peste 1500 demetri, sunt așteptate ninsori.

Vremea 19 aprilie 2019

Vineri vremea va fi închisă și racoroasă în estul teritoriului, unde în mod local se vor semnala ploi, ce răzleț vor avea și caracter de aversă. Vântul va suflă tare în estul țării, moderat în vest și slab până la moderat în restul teritoriului. Modelele numerice ido.ro arată că la munte la altitudini de peste 1500 de metri va ninge viscolit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 15-20 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea 20 aprilie 2019

Sâmbătă vremea se va ameliora că aspect în zonele estice ale țării, doar izolat urmând să mai cadă averse slabe de ploaie în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În jumătatea vestică cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 11-16 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit prognozei Vremea.ro.

Vremea 21 aprilie 2019. Prognoza meteo de Florii

Duminică vremea va fi ușor instabilă îndeosebi în jumătatea nordică a țării, unde local vor cădea unele averse slabe de ploaie, ce vor fi însoțite răzleț și de descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala spre seară și în nordul Olteniei și al Munteniei, însă numai în mod izolat. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în zonele montane înalte. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 11-16 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 16-21 de grade în Banat și Oltenia și 13-18 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

Sursa: vremea.ro

Citește și: Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo în minivacanța de 1 Mai 2019 în România

Prognoza meteo 19 aprilie 2019. ANM, Cod Galben de vreme severă... Vremea 20 aprilie 2019. Zonele în care se anunță ploi și temperaturi scăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x