Antena Căutare

Meteo 20 septembrie. Toamna aduce temperaturi de 30 de grade

metMeteo din 20 septembrie anunță o vreme deosebit de frumoasă în toată România. Temperaturile ajung până 30 de grade Celsius și se pare că toamna poate să mai întârzie.

Meteo 20 septembrie. Toamna aduce temperaturi de 30 de grade
meteo 20 septembrie 2018

Meteo din 20 septembrie anunță o vreme deosebit de frumoasă în toată România. Temperaturile ajung până 30 de grade Celsius și se pare că toamna poate să mai întârzie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17- 23 septembrie

Vremea.ro, Joi cerul se va menține senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade Celsius la nivelul aproape întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în extremitatea nordică a Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Meteo București 20 septembrie

Potrivit vremea ido, cerul se menține în mare parte senin cu temperaturi care ating 27°C și minime de 12°C. Vântul suflă moderat și nu sunt șanse să plouă. Pentru cei care așteaptă toamna în București, mai trebuie să aștepte o vreme. Temperaturile continuă să crească până la finalul săptămânii, după care urmează un val de răcire.

Meteo 20 septembrie la munte

La munte este cald și bine... până duminică. Cerul este în mare parte senin, vântul suflă moderat și nu sunt așteptate ploi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 27°C și 10°C și nu sunt așteptate ploi. Vremea se va schimba radical la munte, de duminică, 23 septembrie.

Meteo 20 septembrie la mare

Vremea pe litoral se menține ca-n zilele de vară, temperaturile crescând în fiecare zi până duminică. Cer senin, maxime și minime care se încadrează între 24°C și 17°C, ș cu maxime ce ating 28 de grade Celsius până sâmbătă, 22 septembrie, urmând ca vremea pe litoral să se schimbe radical.

Vremea în București 20 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo... România trece printr-o perioadă de schimbări majore. Meteorologii explică fenomenele anormale cu care ne vom confrunta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x