Antena Căutare

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 22-26 august 2018 ân România. Vremea se anunță extrem de călduroasă, însă nu scăpăm de ploi.

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică Galerie
vremea 22-26 august

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 22-26 august 2018 în România. Vremea se anunță extrem de călduroasă, însă nu scăpăm de ploi. Află cum va fi vremea de miercuri până duminică.

Citește și prognoza meteo pe regiuni

Citește și prognoza meteo pentru ziua în curs, miercuri, 22 august 2018

Citește și cum va fi vremea în septembrie

Meteo Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea miercuri

Potrivit vremea.ro, Miercuri după-amiază vor cădea local averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice în zonele montane și izolat în regiunile intracarpatice, pentru că spre seară unele averse să tranziteze și Oltenia și vestul Munteniei, însă acestea nu se vor manifestă pe spații extinse și vor fi de asemenea slabe cantitativ. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-estul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 27 și 32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana (cu valori ușor mai scăzute posibile în depresiunile din estul Transilvaniei), 29-34 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Vremea 22-26 august 2018. Cum va fi vremea joi

Potrivit vremea ido, Joi vremea va continuă să fie călduroasă, iar în regiunile extracarpatice și cerul se va menține mai mult senin. În regiunile intracarpatice în schimb, după orele prânzului își vor face apariția în mod local unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină, însă cantitățile de apa estimate de către Vremea.ro a se acumula nu vor fi semnificative. Vântul va suflă moderat în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor semăna „in oglinda” cu cele din ziua precedentă și vor urcă la prânz până spre 27-32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 29-34 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Luncă Dunării) și 25-30 de grade în Moldova.

Meteo Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea vineri

Vineri vremea va continuă să fie frumoasă în sud și est, în timp ce în vest și în centru după-amiază și seară local vor cădea averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină. Datorită temperaturilor ridicate și a gradientului termic vertical ridicat, pe alocuri se pot înregistra și vijelii mai severe, însă cantitățile de apa nu vor fi foarte însemnate, cu excepția Munților Apuseni, unde izolat se pot acumula până la 15-25 de mm. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Dobrogea și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 30-35 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului) și 27-31 de grade Celsius în Moldova.

Meteo Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea sâmbătă și duminică

În weekend vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în sudul țării, unde indicele de disconfort temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor oscila în general între 30 și 35 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute (27-29 de grade) așteptate doar în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, dar și ușor mai ridicate (36-37 de grade Celsius) în Luncă Dunării. Că aspect, vremea va fi frumoasă în sud și în est, în timp ce în vest, centru și nord se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie în mod local, ce vor fi însoțite și de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii.

Vremea 22 august. Prognoza meteo anunță ploi violente, grindina și inundații... Avertizare METEO pentru următoarele ore: Grindina va face ravagii! Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x